Parhaan ystäväsi lopullinen määränpää

Olemme iloisia voidessamme esitellä Dogman and Friends Servicesin, yhden pysähdyksen kaupan hoitaaksesi nelijalkaista ystävääsi. Dogmanilla olemme aina asettaneet lemmikin hyvinvoinnin etusijalle, ja nyt viemme intohimomme askelen pidemmälle kokoamalla ensiluokkaiset palvelumme yhden katon alle.

Tavoitteenamme on olla ilmeinen valinta, kun on kyse lemmikkisi huolenpidosta. Ymmärrämme, että karvainen perheenjäsenesi ansaitsee parasta, ja siksi olemme investoineet Dogman and Friends Servicesiin. Olipa lemmikkisi tarve erikoistilaisuuden muodonmuutokselle tai ansaitsee vain kokonaisvaltaisen rentoutumispäivän, olemme täällä tarjoamassa parasta palvelua koiranhoitoon, kynsien leikkaamiseen ja koiraspaan. Meillä on myös kissan partureita, jotka voivat tehdä ihmeitä kissasi ulkonäölle leikkauksilla ja kylvyillä.

Joten anna meidän huolehtia rakastetusta lemmikistäsi yhdessä. Valitse Dogman and Friends Services - missä paras ystäväsi tulee parhaaksi ystäväksemme.

ContentImageBlock Image

Palvelut

Tutustu valikoimaamme ensiluokkaisia palveluita rakastetulle lemmikillesi! Dogman and Friends Servicesissa tarjoamme kaikkea ammattitaitoisesta koiranhoito- ja hiustenleikkuusta rentouttavaan koiraspaan ja kylpyihin. Huolehdimme myös yksityiskohdista, kuten kynsien leikkaamisesta ja hoidosta sekä korvien hoidosta, jotta nelijalkainen ystäväsi voi voida hyvin. Kissarakkaille tarjoamme myös räätälöityä kissanhoitoa ja kylpyjä, jotta heidän karvaiset ystävänsä pysyvät huippukunnossa. Toivotamme myös pienet eläimet tervetulleiksi tarjoamaan heille ansaitsemaansa hoitoa. Dogman and Friends Servicesissa jokainen karvainen ystävä on erityinen ja ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon!

Eläinlääkintäpalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman eläinlääkintäpalveluita nelijalkaisen ystäväsi hyvinvoinnin ja terveyden varmistamiseksi. EU-passien myöntämisestä kansainvälisiä matkoja varten madotukseen ja tunnistusmerkintään, kattamme kaikki tarpeesi varmistaaksemme lemmikkisi sujuvan ja turvallisen matkan.

Card Image
Card Image