Banner Image

Ympäristö ja kestävyys

Meillä Dogman and friends:ssa kestävyyskysymykset ovat tärkeä ja luonnollinen osa työtämme. Tiedämme, että voimme tehdä eroa sekä suurissa että pienissä asioissa – globaaleista ympäristötavoitteista suosittujen kakkapussien materiaalivalintoihin. Työskentelemme jatkuvasti rutiiniemme parantamiseksi ja pyrimme jatkuvasti vähentämään ilmastojalanjälkeämme. Maailmassa, meillä ja sinulle.

Maailmassa

Kuljetukset ovat osa toimintaamme, ja meillä on useita tapoja varmistaa, että nämä tapahtuvat ilmastoarvojemme mukaisesti. Teemme aktiivisia valintoja kaikessa, aina pinottavista laatikoista ja pakkauksista, jotka lisäävät täyttöastetta, siihen, minkä tyyppisiä kontteja käytämme.

Mahdollisuuksien mukaan koordinoimme myös toimituksiamme muiden kanssa tehokkuuden lisäämiseksi ja tilan hyödyntämiseksi. Maksamme myös ylimääräisen maksun, jotta veneillämme kulkevat kuljetuksemme käyttävät ympäristöystävällisempää polttoainetta.

Minimoidaksemme kuljetustemme ilmastovaikutukset vältämme lentokoneiden käyttöä kuljetusvälineenä ja suosimme aina junia ja lauttoja perävaunuillemme, kun se on mahdollista. Monien aktiivisten valintojemme lisäksi kompensoimme myös kuljetuksiamme kauppoihin tukemalla aurinkoenergiahankkeita Intiassa.

ContentImageBlock Image
ContentImageBlock Image

Meillä

Meillä on konkreettisia ympäristötavoitteita, jotka varmistavat, että seuraamme ja arvioimme kehitystämme ja parannuksiamme kestävyydessä. Jotkut tavoitteista sisältävät muun muassa yhtiön sähkönkulutuksen vähentämisen 30 % neliömetriä kohden ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen 30 % vuoteen 2030 mennessä.

Käytämme fossiilivapaata ja hiilidioksidineutraalia energiaa myymälöissämme, toimistoissamme ja varastoissamme, mikä tarkoittaa, että kaikki käyttämämme sähkö tuotetaan fossiilittomista energialähteistä, jotka eivät vapauta hiilidioksidia ilmakehään, kuten aurinko-, tuuli-, vesi- ja ydinvoima.

Jätteiden lajittelu ja varmistaminen, että jäte, roskat ja pakkaukset kierrätetään, on myös osa kestävyystyötämme, ja tavoitteenamme on kierrättää 90 % kaikista tuottamistamme jätteistä. Jäsenenä Pakkaus- ja Sanomalehtikeräyksessä osallistumme pakkausten kierrätyksen rahoittamiseen tuottajavastuulain mukaisesti.

Sinulle

Kun asioit meillä, haluamme sinun tuntevan, että otamme vastuuta. Haluamme, että maailmalla ja meillä tehdyt tietoiset valinnat saavuttavat sinut asiakkaana. Ostoksiesi kotiin kantamispussit ovat sekä ilmastokompensoituja että valmistettu hajoavasta materiaalista.

Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, tuotteet on kerätty sähkökäyttöisillä trukeilla varastossamme ja lähetetty kierrätysmuovista valmistetuissa e-kauppapusseissa. Kaikki pahvilaatikot, joita logistiikkakeskuksemme Ruotsissa ostaa, ovat FSC-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että paperimassan alkuperäinen metsä on hoidettava ja hakattava kestävällä tavalla.

Varmistamme myös, että kaikissa pakkausmateriaaleissamme on selkeä kierrätysmerkintä, joka tekee sinulle oikeaoppisen lajittelun helpoksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kaikille koiranomistajille – kaikki koirankakkapussimme on valmistettu kierrätetystä muovista ja kaikki pehmeästi täytetyt petimme on täytetty kierrätetyllä materiaalilla. Uskomme, että silloin nukut hieman paremmin.

ContentImageBlock Image
Card Image
Card Image