Dogman

Työntekijöidemme eläinrakkaus on ollut avaintekijä siinä, että olemme viidessäkymmenessä vuodessa kasvaneet Pohjoismaiden suurimmaksi eläintarvikkeiden toimittajaksi.


Olemme paras valinta sinulle ja parhaalle ystävällesi, oli kyse sitten koirasta, kissasta, pieneläimestä, kalasta tai hevosesta – tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman tarkkaan
valittuja ja kohtuuhintaisia tuotteita.


Visiomme on tarjota kaikenkarvaisille ystävillemme paras mahdollinen arki – ja tuottaa iloa niin lemmikeille kuin niiden omistajillekin.


Tänä päivänä Dogman toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Espanjassa. Löydät valikoimamme lemmikkiliikkeistä, päivittäistavarakaupoista, erilaisista tavarataloista sekä omista Dogman and friends -myymälöistämme.

ContentImageBlock Image
Markkinamme

Tänä päivänä Dogman toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Espanjassa. Valikoimamme on saatavilla sekä itsenäisissä erikoisliikkeissä että myymäläketjuissa ja päivittäistavarakaupoissa.

Yhteistyökumppanit ja tuotemerkit

Valikoimastamme löytyy omien tuotemerkkien lisäksi monia muita tuotteita. Strategiamme mukaisesti olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kotimaisia ja kansainvälisiä tavarantoimittajia, joiden tuotemerkit ja tuotteet tuovat lisäarvoa valikoimaamme.

Historia

Dogmanin pitkä historia on tarina yli 50 vuoden yrittäjyydestä, jossa lemmikkien hyvinvointi on keskiössä. Kaikki alkoi Lundin kaupungissa sijaitsevasta 40 neliön kellaritilasta vuonna 1965, jolloin Beatles vielä raikui kaiuttimista ja hippikulttuuri kukoisti. Muutaman vuoden ajan toimintaa
pyöritettiin 11 eri kellaritilasta, jonka jälkeen muutimme yhteisiin tiloihin Lundissa. Perustaja Hans Jerenäsille ”varmat toimitukset” ja ”korkea tuottavuus” olivat kunnia-asia, periaatteita, jotka pätevät meillä vielä tänäänkin.


Vuonna 2004 Dogman AS laajensi Norjaan. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2006, Hans Jerenäs myi Dogmanin sen nykyisille omistajille, BrA Invest AB:lle – perheyritykselle, jonka omistavat veljeskolmikko Stefan, Kenneth ja Christer Andersson. Samana vuonna perustettiin Dogman ApS Tanskaan.

Kasvaessamme kaipasimme isompia ja tarkoituksenmukaisempia toimitiloja. Vuonna 2010 muutimme Dogmanin upouuteen konttorirakennukseen ja 8 000 neliön huippumoderniin korkeavarastoon Åstorpiin Helsingborgin lähettyvillä, aivan E4:n kupeeseen. Jo kaksi vuotta myöhemmin varastoa laajennettiin 12 000 neliöön, jotta kaikki tuotteet saataisiin mahtumaan. Vuoden 2010 aikana Dogman Oy aloitti toimintansa Suomessa.

Vuonna 2011 Dogman hankki omistukseensa Ruotsin ja Pohjoismaiden johtavan hevosurheilun tukkuliikkeen Jacson of Scandinavian, yhden alan vanhimmista toimijoista. Jacson takaa tavaramerkkinä laajan tarjoaman myös hevosille ja ratsastajille.

Dogman työllistää tänä päivänä 130 työntekijää Pohjoismaissa noin 395 miljoonan kruunun konsernitason liikevaihdolla. 

ContentImageBlock Image

Pohjoismaiden suurin purutuotteiden toimittaja

Asetupa hetkeksi koirasi asemaan. Mitkä puruluut, herkut tai lelut kiinnostaisivat sinua, jos sinulla olisi neljä tassua ja vinhasti heiluva häntä? Varmasti ne tarkkaan tutkitut, maukkaat ja asialleen omistautuneen valmistajan tuottamat. Emme tosin itse testaa puruluitamme. Meillä on
nimittäin iso liuta konttorikoiria, jotka enemmän kuin mielellään auttavat tehtävässä!
 
Olemme 60-luvun alusta asti kehittäneet ja myyneet puruluita. Meille on pitkältä aikaväliltä kertynyt arvokasta kokemusta, jonka avulla olemme löytäneet alan parhaimmat tavarantoimittajat. Olemme tehneet pitkään läheistä yhteistyötä muutaman valitun valmistajan kanssa Aasiassa, Keski-Amerikassa ja Euroopassa. Yhdessä kehitämme jatkuvast tuotteitamme, jotta voisimme tarjota parasta parhaille ystävillemme. Tänä päivänä olemme Pohjoismaiden suurin koirien purutuotteiden myyjä yli 100 tuotteen valikoimalla.

ContentImageBlock Image

Dogman rakentaa vastuullista yhteiskuntaa

Dogmanin toimintaa arvioidaan päivittäin vastuullisuusnäkökulmasta. On meidän vastuullamme varmistaa, että se mitä teemme ja valikoimamme tuotteet eivät kuormita luontoa tai ihmisiä turhaan. Lue lisää tästä!
 
 

Dogman täyttää viranomaisten vaatimukset
Dogman asettaa vaatimuksia
Ympäristö
Sosiaalinen vastuu

Arvomme

Vaivattomuus

Sopivan eläinruoan ja lemmikkitarvikkeen valinta on vuosien saatossa käynyt yhä vaikeammaksi. Uusia merkkejä syntyy hurjaa vauhtia ja moni niistä tekee kaikkensa näyttääkseen edistykselliseltä ja erityiseltä. Me ajattelemme täysin päinvastoin. Haluamme olla helposti ymmärrettäviä. Oikein valitsemisen pitää olla helppoa.
 
 

Ilo

On ilo seurata heiluvaa häntää, onnen pilkahdusta silmissä ja jokaisen millimetrin ruokakulhosta tyhjäksi ahnaasti lipovaa kieltä. Lemmikin omistaminen tuo paljon iloa arkeen ja luo yhteisöllisyyttä, jonka haluamme jakaa kanssasi.

Huolenpito

Meillä eläinten hyvinvointi on tärkeintä. Tässä asiassa emme epäröi tai tee kompromisseja. Ajatus huolenpidosta ohjaa toimintamme, auttaa kehittämään tuotteitamme ja luo perustan asiakaspalvelullemme.

 

Card Image
Card Image