Banner Image

Dogman and friends

Myymälät

 

Dogman and friends, Oulu

Pesätie 3, 90420 Oulu, Finland

 

Dogman and friends, Seinäjoki

Väinämöinen 4 A, 60120 Seinäjoki

 

Dogman and friends, Raisio

Itäniityntie 16C, 21280 Raisio

 

Dogman and friends, Lahti

Apilakatu 1, 15610 Lahti

 

Dogman and friends, Helsinki

Kauppakeskus Kaari, 2. krs Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki

Tervetuloa Dogman-myymälöihimme

Tervetuloa Dogman-myymälöihimme! Astu maailmaan, jossa lemmikkisi hyvinvointi on keskiössä. Meiltä löydät paitsi laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita koirille, kissoille ja muille pieneläimille,

Feature Image
Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Tutustu Dogmanin yksinkertaisuuteen! Nyt voit nopeasti ja helposti tilata suoraan nettisivuiltamme kaiken, mitä lemmikkillesi tarvitset ja sitten noutaa sen lähimmästä Dogman-liikkeestäsi. Tämä kätevä palvelu on täydellinen niille, jotka haluavat säästää aikaa ja silti saada henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme tämän 50 ensimmäiselle tilaajalle, joten ole nopea, jotta et jää paitsi.

Feature Image
Laadukas ruokavalikoima!

Me Dogmanilla ymmärrämme oikean ravinnon tärkeyden lemmikkillesi. Emme tarjoa vain laajan valikoiman korkealaatuisia ruokamerkkejä koirille, kissoille ja muille pieneläimille, vaan myös räätälöityjä neuvoja jokaiseen ainutlaatuiseen ravitsemustarpeeseen. 

Feature Image
Jopa 5 % bonus kaikista ostoksistasi!

Kaikki ostoksesi kaupassa tai verkossa ovat bonuspohjaisia, tämä koskee myös alennettuja ja alennettuja tuotteita. Jokaista 1 000 kruunua kohden, jonka ostat, saat 50 kruunun bonussekin käytettäväksi myymälässä tai verkossa. Ilmoita kaupassa, että olet ostoksen yhteydessä jäsen. Kun teet ostoksia verkossa, sinun on oltava kirjautuneena sisään ansaitaksesi bonuksen ostohetkellä.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...