Banner Image

(Eläinlääkäripalvelut ei toistaiseksi saatavilla Suomessa) 

Eläinlääkäripalvelut!

Olemme täällä hoitamassa eläimiäsi rakkaudella ja asiantuntemuksella. Meiltä löydät laajan valikoiman eläinlääkäripalveluita lemmikkisi hyvinvoinnin ja terveyden varmistamiseksi. Olipa kyseessä EU-passin myöntäminen ennen jännittävää ulkomaanmatkaa, madotus ennen kansainvälistä matkaa tai säännölliset rokotukset ja terveystarkastukset, olemme täällä sinua ja nelijalkaista ystävääsi varten.

Intohimomme ja kokemuksemme avulla pyrimme tarjoamaan parasta hoitoa lemmikkillesi. Anna meidän olla kumppanisi matkallasi pitääksemme parhaan ystäväsi terveenä ja onnellisena läpi elämän.

Eläinlääkäripalvelut lemmikkillesi

Tarjoamme kattavan valikoiman eläinlääkäripalveluita nelijalkaisen ystäväsi hyvinvoinnin ja terveyden varmistamiseksi. Kansainvälisten matkojen EU-passien myöntämisestä madotukseen ja henkilöllisyystodistukseen asti katamme kaikki tarpeesi varmistaaksemme lemmikkisi sujuvan ja turvallisen matkan.

Asiantuntevaa hoitoa kaikkiin tarpeisiin

Intohimoinen eläinlääkäritiimimme on täällä tarjoamassa asiantuntevaa hoitoa lemmikkillesi sen kaikissa elämänvaiheissa. Perusrokotuksista erityisiin terveystarkastuksiin ja neuvoihin olemme luotettu kumppanisi, joka takaa parhaalle ystävällesi pitkän ja onnellisen elämän.

Passin myöntäminen

Jos olet lähdössä ulkomaille koirasi tai kissasi kanssa, eläin tarvitsee oman EU-passin, siihen saat apua meiltä. EU-passi sisältää tiedot eläimen henkilöllisyydestä, eläimen omistajan nimestä, tehdyistä rokotuksista ja hoidoista. Jotta eläinlääkäri voi myöntää passin, eläimen on oltava paikalla myöntämishetkellä, henkilöllisyystodistuksella varustettu ja raivotautirokotettu. Muista olla ulkona hyvissä ajoin, eläimen raivotautirokotuksesta on oltava vähintään 21 päivää.

 

Tämä vaaditaan matkustaessasi ulkomaille koiran tai kissan kanssa:

 

- Tunnus merkitty mikrosirulla tai luettavalla tatuoinnilla

- Voimassa oleva raivotautirokote

- Madotettu kettuheisimatoa Echinococcus multilocularis vastaan ​​(vain matkoille maihin, joissa ei ole kääpiöheisimatoa, eli Suomeen, Irlantiin, Maltalle, Pohjois-Irlantiin ja Norjaan)

- Voimassa oleva EU-eläinpassi (jos lemmikin omistaja matkustaa EU-maasta tai Pohjois-Irlannista toiseen EU-maahan tai Pohjois-Irlantiin) tai EU-eläinterveystodistus (jos lemmikin omistaja matkustaa EU:n ulkopuolisesta maasta).

Eläimen omistajan vastuulla on tarkistaa, mitä lisävaatimuksia kyseisessä maassa, johon eläin matkustaa, voi olla, ota yhteyttä maan eläinlääkintäviranomaiseen. On myös tärkeää selvittää, mitä vaatimuksia sovelletaan, jotta eläin voidaan tuoda takaisin Ruotsiin kyseisestä maasta.

EU-passi on voimassa koko eläimen eliniän. Muista ottaa passi mukaasi kaikilla matkoilla eläimesi kanssa ja näyttää se rajatarkastuksessa.

ContentImageBlock Image

Madotus

Jos aiot matkustaa ulkomaille, jotkin maat voivat vaatia eläimen madottamista ennen kuin eläin pääsee maahan. Madotussäännöt vaihtelevat sen mukaan, mihin EU-maahan eläin matkustaa. Madotuksen tulee tehdä eläinlääkäri ja se merkitään passiin. Lemmikinomistajana kannattaa ostaa madotustabletit itse apteekista ja ottaa ne mukaan vierailulle.

Retkeen liittymättömään madotukseen suosittelemme, että lemmikkieläinten omistajana ostat madotusaineet apteekista ilman reseptiä ja madotat eläimen kotona. Jos et ole varma, mitä madotusta eläimellesi käyttää, ota yhteys eläinlääkäriin.

ContentImageBlock Image

ID-merkintä

Autamme koirasi tai kissasi henkilöllisyystodistuksen tekemisessä. Kaikkien Ruotsissa asuvien koirien ja kissojen tulee olla henkilöllisyystodistuksia ja omistajan rekisteröintiä Ruotsin maatalousvirastoon ennen kuin ne ovat 4 kuukauden ikäisiä. Vaatimus koskee sekä sisä- että ulkokissoja. Tunnusmerkinnän tekee eläinlääkäri ja sitten sinä eläimen omistajana teet rekisteröinnin Norjan maatalousviraston verkkosivuilla.

Mikrosiru: Tunnusmerkintä tehdään pistämällä mikrosiru ihon alle koiran tai kissan lapaluiden väliin. Eläintä ei tarvitse nukuttaa tai nukuttaa. Mikrosiru luetaan sitten sirunlukijalla. Jotta sirunumero voidaan yhdistää eläimen henkilöllisyyteen ja eläimen omistajaan, eläin on rekisteröitävä Norjan maatalousvirastoon. Paljaalla silmällä ei voi nähdä, onko koiralla tai kissalla sirumerkitty, mutta tunnistenumeron lukemiseen tarvitaan lukija. Lukijat ovat saatavilla eläinlääkäreistä, poliisista ja tullista. Tunnusmerkintä tehdään vain kerran eläimen elinaikana.

ContentImageBlock Image

Rokotus

Suoritamme koirien, kissojen ja kanien rokotuksia. Eläimen rokottaminen antaa hyvän suojan vakavia ja tarttuvia tauteja vastaan, jotka aiheuttavat tarpeetonta kärsimystä ja tautien leviämistä. Perusrokotus suojaa Ruotsissa yleisimmiltä ja vakavimmilta infektioilta. Suorita myös ulkomaanmatkoilla tarvittavat rokotukset. Rokotus on merkitty eläimen rokotustodistukseen ja mahdollisesti Kulkea.

Koiran puolesta
Kissalle
Kanille
ContentImageBlock Image

Eläinlääkärin tarkastus

Teemme pennuille ja kissanpennuille tarkastukset ennen uuteen kotiin muuttoa. Eläinlääkäritarkastuksessa eläinlääkäri tutkii pennun tai kissanpennun ja tekee kokonaisarvioinnin, arvioi yleiskunnon ja reiät, kuuntelee sydäntä, tarkastaa silmät, korvat, suuontelon, hampaat ja tarkistaa, että pentu tai pentu liikkuu normaalisti. eikä siinä ole merkkejä kivusta tai muista poikkeavuuksista.

Tarjoamme myös rokotuksen ja henkilöllisyystodistuksen eläinlääkärintarkastuksen yhteydessä.

Tarkastuksen jälkeen myönnetään tarkastustodistus. Todistus ei saa olla yli 7 päivää vanha, kun pentu tai kissanpentu liikkuu.

ContentImageBlock Image

Terveystarkastus

Terveystarkastus on tehokas tapa ehkäistä ja havaita koiran tai kissan terveysongelmat varhaisessa vaiheessa. Säännöllisten terveystarkastusten avulla voidaan tunnistaa mahdolliset ongelmakohdat ja suositella asianmukaisia ​​toimenpiteitä niiden ratkaisemiseksi.

Eläinlääkäri tarkastaa terveystarkastuksen aikana eläimen yleiskunnon, reiät ja terveydentilan. Kaikki terveet ja kaiken ikäiset kissat ovat tervetulleita.

ContentImageBlock Image

Terveystarkastus ennen reseptiä

Tarjoamme terveystarkastuksen ennen punkkien ennaltaehkäisyn ja sileon määräämistä. Jotta voimme määrätä reseptipukkilääkkeitä ja rauhoittavaa Sileoa, meidän on tehtävä eläimelle tutkimus.

Ennen punkkikautta: kun tarvitset tehokasta ja pitkäkestoista suojaa punkkien levittämiä tauteja vastaan.

Ennen uutta vuotta: meluun liittyvän akuutin ahdistuneisuuden ja pelon lievitykseen koirilla. Sileo on geeli, joka laitetaan koiran kielen alle ja alkaa toimia välittömästi.

ContentImageBlock Image

Kemiallinen kastraatio uros koira/uroskissa

Tarjoamme kemiallista kastraatiota, mikä tarkoittaa, että ihon alle asetetaan hormoni-implantti (supreloriinisiru), joka vähentää kiveksiä ja estää eläimen sukupuolihormonien tuotantoa. Toimenpide on nopea ja helppo, eikä eläintä tarvitse nukkua. Vaikutus kestää annoksesta riippuen joko 6 kuukautta tai 12 kuukautta, minkä jälkeen tarvitaan uusi annos.

Kirurgista kastraatiota suositellaan nartuille ja naaraskissoille.

ContentImageBlock Image

Neuvonta

Voit tulla meille, jos tarvitset eläinlääkärin neuvoja eläimesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Autamme sinua vastaamaan lemmikkiäsi koskeviin kysymyksiisi.

ContentImageBlock Image
Card Image
Card Image